OVER KARAF

OVER KARAF

Bij KARAF ben je welkom voor lunch en diner. Verder kan je de hele dag genieten van de lekkerste koffie, gebak, Flammkuchen, warme en koude snacks, vers getapte bieren, een mooie wijnselectie en verfrissende cocktails.
Bekijk ons menu.

GROEPEN

Karaf is gemakkelijk op te splitsen in aparte ruimtes voor iedere gelegenheid.
Zo is het mogelijk om te vergaderen, borrelen en dineren in besloten gezelschap.
Vergaderen kan in onze af te sluiten ruimte tot circa 16 personen. Deze ruimte is ook geschikt voor borrels tot maximaal 30 personen. De andere ruimte biedt de mogelijkheid om besloten te borrelen met maximaal 75 personen of te dineren met maximaal 50 personen. Heeft u grotere plannen? In de totale ruimte kunt u met maximaal 150 personen bij ons borrelen of met 100 personen dineren.

Informeer naar de mogelijkheden via info@karaf.nl

OVER ONS

Na een aantal succesvolle restaurants, sinds 1999, is in juni 2019 KARAF Food & Drinks geboren. Bij de meesten wel bekend waren onze vorige restaurants: Het Zuiden (Mariastraat), De Eetkamer (Steenweg), De Artisjok (Nieuwegracht), Karaf (Lange Nieuwstraat) en Loof (Domplein).

In dit prachtige pand aan de Korte Jansstraat is KARAF Food & Drinks een plek om te lunchen, borrelen en dineren. Deze keer als familiebedrijf, want ook onze kinderen zijn nu betrokken bij de onderneming.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten!
Familie Kara