OVER KARAF

OVER KARAF

Bij KARAF ben je welkom voor lunch en diner. Verder kan je de hele dag genieten van de lekkerste koffie, gebak, Flammkuchen, warme en koude snacks, vers getapte bieren, een mooie wijnselectie en verfrissende cocktails.
Bekijk ons menu.

THE CHEESECAKE FACTORY

Tijdens onze reis naar Dubai hebben wij de Cheesecake Factory ontdekt. Een Amerikaans merk met de allerlekkerste cheesecakes in diverse smaken. Na een paar smaken van de Cheesecakes daar te hebben geproefd, hebben we besloten nooit meer een andere Cheesecake te willen. Daarom waren wij ook blij verrast toen we The Cheesecake Factory tegenkwamen op de jaarlijkse Horecabeurs. Deze overheerlijke cheesecakes serveren wij nu ook in ons restaurant zodat jullie hiervan kunnen genieten.

Neem een kijkje in onze menukaart voor het assortiment.

GROEPEN

Karaf is gemakkelijk op te splitsen in aparte ruimtes voor iedere gelegenheid.
Zo is het mogelijk om te vergaderen, borrelen en dineren in besloten gezelschap.
Vergaderen kan in onze af te sluiten ruimte tot circa 16 personen. Deze ruimte is ook geschikt voor borrels tot maximaal 30 personen. De andere ruimte biedt de mogelijkheid om besloten te borrelen met maximaal 75 personen of te dineren met maximaal 50 personen. Heeft u grotere plannen? In de totale ruimte kunt u met maximaal 150 personen bij ons borrelen of met 100 personen dineren.

Informeer naar de mogelijkheden via info@karaf.nl

OVER ONS

KARAF Food & Drinks is niet onze eerste horecagelegenheid. Sinds 1999 hebben wij meerdere restaurants in Utrecht gehad. Na restaurant Het Zuiden, restaurant De Eetkamer en restaurant De Artisjok, zijn wij in 2014 gestart met restaurant Karaf aan de Lange Nieuwstraat.

In de tussentijd kwam er een prachtige kans voorbij aan het Domplein. Hoewel het niet de bedoeling was twee restaurants tegelijk te runnen, openden wij ook restaurant Loof in april 2015. Beide restaurants werden een groot succes.

Om de kwaliteit hoog te houden en de volle aandacht te kunnen blijven geven aan onze gasten, hebben we met pijn in ons hart uiteindelijk besloten toch één restaurant (Karaf) te verkopen. Aangezien wij het even rustiger aan wilden doen, werd restaurant Loof eind 2018 volledig overgenomen door een broer en een compagnon.

Al snel begon het weer te kriebelen en toen het pand aan de Korte Jansstraat beschikbaar kwam, twijfelden we geen moment. Dit was de plek voor KARAF Food & Drinks; een plek om te lunchen, borrelen en dineren. Deze keer als familiebedrijf, want ook onze kinderen zijn deze keer betrokken bij de onderneming.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten!
Familie Kara